30.12.2020. 14:31
0
Tri eksplozije na aerodromu Aden po slijetanju aviona s članovima jemenske vlade
Tri eksplozije potresle su aerodrom Aden na jugu Jemena u srijedu u trenutku kada je novoformirana jemenska Vlada stigla u privremeni glavni grad.

Vladin izvor, koji je želio ostati anoniman, rekao je da se jedna od eksplozija vjerovatno dogodila u sali za prihvat VIP gostiju, gotovo istovremeno kada je slijetao avion, koji je prevozio članove nove Vlade, prenosi Anadolu Agency (AA).

Izvor je objasnio da su se eksplozije dogodile prije nego što su članovi Vlade izašli iz aviona, ne navodeći nikakve dodatne detalje.

Do sada još nisu dostupne informacije o uzroku eksplozija, niti da li ima povrijeđenih ili smrtno stradalih.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.