30.11.2021. 22:46
0
Tinejdžer ubio troje učenika u srednjoj školi u SAD-u
Najmanje tri učenika su ubijena, a još šest osoba, uključujući i nastavnika, ranjeno je kada je jedan 15-godišnji učenik otvorio vatru u srednjoj školi u američkoj saveznoj državi Michigan, saopćile su vlasti.

Pucnjava je počela u Oxford High School, nekih 55 kilometara sjeverno od Detroita nešto iza 13 sati po mjesnom vremenu i policija je odmah opkolila školu velikim brojem pripadnika, objavio je ured šerifa okruga Oakland.

Napadač je učenik u toj školi, uhapšen je i nije objasnio motive, rekao je Michael McCabe, zamjenik šerifa u Oxfordu u američkoj saveznoj državi Michigan.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.