17.5.2022. 21:54
0
Reprezentativac Hrvatske napadnut na benzinskoj pumpi
Navijači Rapida su prema pisanju austrijskih medija napali fudbalera Red Bull Salzburga, Luku Sučića na benzinskoj pumpi nedaleko od Beča.

Policija i RB Salzburg su potvrdili incident, a bečki Rapid je osudio bilo kakav napad na fudbalera. 

Austrijski mediji pišu da je osim Sučića napadnut i jedan član stručnog štaba Salzburga koji je tada bio s njim, ali da nijedan nije dobio povrede, dok policija još uvijek traga za počiniteljima. 

Sučić se nije vraćao klupskim autobusom zbog doping testiranja, te je privatnim prevozom krenuo zbog čega se upravo zaustavio na benzinskoj pumpi gdje se dogodio napad. 

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.