15.1.2023. 15:45
0
Objavljen audio Brajana Volša: Izražavao zabrinutost, ali nije policiji prijavio nestanak
Slučaj nestanka djevojke iz Beograda u Sjedinjenim Američkim državama i dalje plijeni pažnju medija u toj državi, ali u regionu, piše Nova.rs.


- Dobar dan, Brajan Volš ovdje. Nadam se da sve ide dobro. Samo se obraćam svima kojima mogu. Ne mogu da stupim s Anom u kontakt nekoliko dana. Danas sam razgovarao sa ljudima sa njenog posla. Ona nije bila tamo. Otišli su u kuću, a nje nije bilo. Djeluje kao da je nedavno bila tamo, pa se samo pitam da li ste razgovarali s njom, na primjer u nedjelju ili u posljednja dva dana. Samo mi javite ili ako znate nekoga ko bi mogao da ima kontakt s njom. Samo zovem redom sve. Izvinite što vas uznemiravam. Naravno, vjerujem da je sve u redu. Hvala - rekao je Brajan Volš u pozivu sa prijateljima.


Pretpostavlja se da je Brajan zvao nekog iz Vašingtona gdje je Ana radila.

Interesantno je da se Brajan u tom trenutku raspitivao o nestanku supruge, iako ga nije prijavio policiji. Pretpostavlja se i da je ubrzo nakon ovog poziva kompanija, u kojoj je nestala Beograđanka radila, odlučila da alarmira policiju.

Čovjek koji je obavijestio policiju o Aninom nestanku je Tišman Spajer, obezbjeđenje kompanije za koju je radila.

Podsjetimo, slučaj nestanka Ane Volš već dvije sedmice prati američka i srpska javnost. I dalje nije poznato šta se dogodilo 1. januara, kada se trag Beograđanki izgubio. 


(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.