21.2.2023. 12:04
0
Sud odbio Danija Alvesa: Brazilac ostaje iza rešetaka
Španski sud odbacio je zahtjev bivšeg brazilskog nogometnog reprezentativca Danija Alvesa (39) za puštanjem na slobodu, te mu odredio ostanak u pritvoru do završetka istrage vezane uz navodni seksualni napad u jednom noćnom klubu u Barceloni.

Prije mjesec dana je Alves, bivši igrač Barcelone, optužen za silovanje u noćnom klubu koje se dogodilo 30. decembra prošle godine.

Službena prijava protiv Alvesa podnesena je 2. januara ove godine, a njegov dotadašnji klub UNAM Pumas raskinuo je ugovor s njim zbog ovog skandala.

Alves poriče optužbe iznesene protiv njega.

Defanzivac je od 2002. do 2008. igrao za Sevillu pa zatim za Barcelonu do 2016. godine. Nastupao je onda za Juventus, Paris SG i Sao Paulo te opet za Barcelonu. Njegov posljednji klub, meksički Pumas raskinuo je ugovor s njim kada mu je 20. januara određen pritvor u Barceloni.

(A. Balićevac)

Dani Alves
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.