1.6.2023. 22:29
0
Viralan snimak: Biden pao tokom ceremonije dodjele diploma američkim pomorcima
Američki predsjednik Joe Biden pao je na pozornici prilikom svečanosti dodjele diploma američkim zračnim snagama u Coloradu.

Biden, je održao uvodni govor i nastavio se rukovati s diplomantima nakon čega je pao u blizini podija, a prisutni su mu brzo pomogli da se vrati na noge.

Biden je ustao bez pomoći i nastavio stajati i pozdravljati ljude do kraja ceremonije. Američki predsjednik se spotakao na crnu vreću pijeska i pokazao na nju nakon što je ustao.

"Dobro je. Na pozornici je bila vreća s pijeskom dok se rukovao", tvitao je Ben LaBolt, direktor komunikacija Bijele kuće dok videosnimke incidenta kruže internetom.

Ranije, obraćajući se diplomantima, Biden je proslavio njihov dosadašnji rad iznoseći izazove koji su pred njima.

"Imamo najbolju vojsku u historiji svijeta. I zaslužili ste to. Ovaj dan je dan za slavlje. I kao vaš vrhovni komadant, čast mi je biti ovdje", kazao je Biden.


(Ajdin B.)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.