2.6.2023. 8:33
1
Pomahnitali Bosanac priveden u Njemačkoj: Imao lažnu dozvolu, alkohol i narkotike u krvi
Njemački saobraćajni policajci zaustavili su u srijedu navečer tokom rutinske državljanina Bosne i Hercegovine, za kojeg se, nakon provjere, ispostavilo da je serijski prestupnik.

Policija mu je napisala nekoliko prijava.

Neposredno nakon što su ga zaustavili, on im je pokazao hrvatsku vozačku dozvolu i hrvatsku ličnu kartu, za koje je utvrđeno da su falsifikati. Zatim je pokušao da obmane policajce tvrdeći da ima 36 godina, iako je kasnijom provjerom utvrđeno da ima 33.

Nakon ovih čudnih tvrdnji, policajci su odlučili da ga testiraju na alkohol i narkotike. Ubrzo je ustanovljeno da ne samo da ima alkohola u krvi, već je otkriveno da je pozitivan na kokain, amfetamiin i metamfetamin.

Nakon ovoga priveden je u policijsku stanicu, gdje su izvršene dodatne analize krvi. Nakon konsultacije sa javnim tužilaštvom Gisena, on je pušten da se brani sa slobode, a policija je već proslijedila nekoliko prijava protiv njega, prenose Nezavisne.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.