8.6.2023. 20:08
0
Uznemirujući video, ponovo horor u Hurgadi: Ajkula raskomadala mladića
Egipatsko ljetovalište Hurgada dospjelo je danas u svjetske medije, s obzirom da se tu danas desio napad ajkule prilikom kojeg je turista iz Rusije izgubio život.

Incident se dogodio na plaži jednog hotela, javljaju to ruski mediji koji tvrde da je žrtva njihov državljanin.

Ruski generalni konzul u Hurgadi Viktor Voropajev rekao je ruskoj novinskoj agenciji TASS da se smrtonosni napad dogodio u četvrtak.

- Rus je poginuo od napada ajkule, kazao je on, identifikujući žrtvu kao 23-godišnjeg V. Popova. Ruski mediji navode da je žrtva Vladimir Popov, slobodni ilustrator koji živi van Moskve.

Svjedoci kažu da su spasioci pokušali da spase Popova, ali kada su stigli do vode, ajkula ga je već uhvatila.

Ruski mediji pišu da je žena, navodno djevojka stradalog Popova, uspjela da otpliva i pobjegne. 

Turistima koji posjećuju odmaralište sada je, kako se izvještava, zabranjen ulazak u vodu.

Podsjetimo, i u julu 2022. godine u istom ovom mjestu, u kojem ljetuju i brojni turisti iz Bosne i Hercegovine, dogodio se napad ajkule.




(Admir O.)

 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.