29.6.2023. 20:06
0
Horor na aerodromu: Ženi se zaglavila noga na pokretnoj traci, morali su joj je odmah odsjeći
Putnica (57) je krenula oko 8.30 ujutru letom sa međunarodnog aerodroma Don Muang za provinciju Nakon Si Tamarat u Tajlandu.

U šokantnoj nesreći spotakla se o svoj ružičasti kofer i noga joj se zaglavila u mehanizmu pokretne trake, koji joj je pokidao mišiće, tetivu i kost.

Užasnuti prolaznici pokušavali su da stisnu prekidač za hitne slučajeve dok je mašina nastavila da kida mišiće, tetivu i kost udova.

Tamošnji medicinski tim je na kraju morao da joj odsječe lijevu nogu iznad koljena, kažu zvaničnici aerodroma. Prebačena je odmah u bolnicu.

Medicinski tim u bolnici rekao je da je ona prvobitno poslata u Karun gdje joj je rečeno da ne mogu ponovo da joj "prikače" nogu, ali je žena zatražila da bude prebačena u drugu bolnicu kako bi čula drugo mišljenje.

Aerodromske vlasti su naredile istragu kako bi se utvrdio uzrok nesreće, prenosi Daily Mail.

Koferu koji je ležao blizu nje nedostajala su dva točka, a na mjestu nesreće su se vidjeli i odlomljeni dijelovi graničnika koji pokriva dio gdje se pokretna traka završava.

U međuvremenu je zatvorena ta automatska staza za putnike dok inženjerski tim vrši inspekciju i sigurnosne provjere.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.