6.7.2023. 18:07
0
Žena doživjela totalni slom trenutak prije polijetanja aviona: "Ovaj k***in sin nije stvaran. Možete svi poginuti ali ja neću"
Jedna je žena u avionu American Airlinesa imala živčani slom, a snimka izbezumljene putnice koja viče kako neki čovjek iz stražnjeg dijela aviona ‘nije stvaran‘ ubrzo je postala viralna, piše Independent.

Na snimci koja kruži društvenim mrežama, žena ubrzanim korakom ide prema izlazu i vičući objašnjava svoje razloge zašto odustaje od leta.

‘Kažem vam, izlazim iz ovog j*benog aviona i za to imam j*beno dobar razlog‘, urla žena dok žuri prema izlazu.

‘Svi vi možete mi vjerovati ili ne morate - je*e mi se! Ali kažem vama - onaj tamo čovjek nije stvaran!‘, kaže histerična žena.

Na snimci se, potom, vidi kako se na njene riječi svi putnici okreću prema stražnjem dijelu aviona kako bi vidjeli o kome to ona govori.

Žena je potom nastavila svoju tiradu ispunjenu psovkama: ‘Vi svi možete sjediti ovdje u ovom avionu i možete svi poginuti - ali ja neću!¨‘

Kad se okrenula i nastavila prema izlazu aviona, jedan joj je putnik u prolazu dobacio: ‘Zdravo!‘

Video je, navodno, snimljen dok se avion America Airlinesa spremao poletjeti iz Međunarodne zračne luke Fort Worth u Dallasu. Incident je odgodio polijetanje za tri sata.

Osoba koja je na TikToku objavila video uzrujane žene, kaže kako ju, začudo, nakon izlaska iz aviona nisu uhapsili.

U komentarima ispod videa mnogi su krenuli s nagađanjima o čemu je žena govorila.

Video možete pogledati OVDJE.

(Ajdin B.)

DallasLet
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.