13.2.2024. 19:05
0
Milioner izvršio samoubistvo u svojoj vili u Bukureštu: Kraj tijela pronađena ceduljica
FOTO: facebook
Milioner Virgil Cirica iz Rumunije pronađen je mrtav u svojoj vili u Bukureštu, a pored biznismena na podu je bila i poruka napisana na engleskom jeziku.

Muškarac je navodno izvršio samoubistvo u svojoj vili, a policiju je obavijestio rođak koji je pronašao njegovo beživotno tijelo, prenosi Avaz.

Prema prvim informacijama, uzrok smrti bi mogao biti i trovanje ugljen-monoksidom, ali istražitelji ipak sumnjaju da je biznismen izrvšio samoubistvo.

Pored beživotnog tijela milionera pronađena je poruka, koja djeluje kao oproštajna, a na njoj je pisalo: "Već spavam".

Kako navode rumunski mediji, nekoliko bočica tableta je pronađeno u kupatilu što dodatno podupire priču da je muškarac izvršio samoubistvo.

Slučaj je otkriven početkom februara, a istragu sada preuzimaju tužioci iz Ilfova nakon čega će se utvrditi šta se tačno dogodilo kada je Čirika preminuo.

Nije poznato da li je milioner imao nekih problema koji bi mogli da ga navedu na to da digne ruku na sebe.

(Aldin B.)

Rumunija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.