28.2.2024. 15:24
0
Supruga Alekseja Navaljnog otkrila monstruozne detalje: "Čak i nakon što su ga ubili, zlostavljali su njegovo tijelo i njegovu majku"
Supruga Alekseja Navaljnog, Julija Navalnaja, govorila je u Evropskom parlamentu i otkrila šokantne detalje.

Kaže da je Strasbourg bio jedan od omiljenih gradova para, ali ona "više ne šete" sa svojom porodicom, umjesto toga se obraća parlamentu povodom smrti svog supruga u udaljenoj arktičkoj kaznenoj koloniji.

Navalnaja kaže da je Vladimir Putin "ubio" njenog muža.

Navalnija su "mučili tri godine" po njegovom nalogu, kaže ona, opisujući kako je bio "izgladnjivan i odsječen od vanjskog svijeta" u "malenoj ćeliji" i kako su mu uskraćivani posjeti, telefonski pozivi i pisma.

"A onda su ga ubili. Čak su i nakon toga zlostavljali njegovo tijelo i zlostavljali njegovu majku", rekla je gospođa Navalnaya.

Opisujući kakav je bio Navaljni, ona ga naziva "izumiteljem" koji je "uvijek imao nove ideje za sve".

Ona je također govorila o njegovom sprovodu koji će se održati u petak.

Kaže da ne može biti sigurna hoće li skup biti miran ili će "policija privesti one koji se dođu oprostiti od mog muža".

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.