18.3.2016. 15:03
0
"Dejana Talk Show" donosi interesantne teme
DEJANA TALK SHOW i ove sedmice donosi interesantne teme, subota je rezervisana za priču o zdravlju, pršljenu života a u nedjelju Dejana Rosuljaš će ugostiti poznate mame
Subota, 19.03.2016. 
ATLAS- PRŠLJEN ŽIVOTA                                           
Ponekad je važno na vrijeme prepoznati šta nije u redu sa našim zdravljem. Stalna napetost tijela, različiti bolovi, stresan životni tempo... mnogima se čini da nema rješenja. Mnogi su uradili sve moguće testove, razna snimanja, prošli različite tretmane i terapije, a zdravlje nikako ne uspjevaju dovesti u normalni ritam. 
Gosti Dejane Rosulajš ove subote, 19.03.2016. od 17:30h su pacijenti koji su se podvrgli AtlasRelaX metodi koju su prepoznali kao  rješenje njihovih tegoba.

Nedjelja, 20.03.2016. 
POZNATE MAME
Među poznatim majkama ima i onih zaista nevjerovatnih – dobrih u poslu kojim se bave, a očigledno jednako uspješnih i u najvećem zanatu od svih – majčinstvu! Upravo, neke od njih su Dejanine gošće ove nedjelje.  Koliko radosti i smijeha njima najvažnije biće unosi u porodičnu svakodnevnicu? Budite uz Dejana talk show 20.03.2016. od 17:30h  i saznajte!


UREDNICA I VODITELJICA: DEJANA ROSULJAŠ
VRIJEME EMITOVANJA. SUBOTA I NEDJELJA OD 17:30h

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.