24.6.2017. 10:17
6
Balašević gost emisije Recite Al Jazeeri
Nakon dugo godina, Đorđe Balašević će održati koncert u Tuzli, bosanskohercegovačkom gradu za koji ga vežu brojne uspomene. U emisiji „Recite Al Jazeeri“ ovaj popularni kantautor iz novog Sada govori, između ostalog, i o svojim tuzlanskim iskustvima.
Prvi nastup je imao u dvorani Tehnološkog fakulteta. Njegovi prijatelji iz benda Neoplanti, koji su tada sa njim svirali, sjedili su ispred dvorane i „cugali neko pivo što im uopšte nije bio problem“.

Tuzla je bila i jedan od prvih gradova koje je Balašević posjetio „kad smo došli u Bosnu sa pasošima posle, kao stranci“.

Velika mu je želja da predstojeći nastup na sjeveru BiH uspije. Ističe kako je ovo prvi put da radi koncert na stadionu, „ali samo zbog leta, ne zbog nekih afiniteta da obaramo rekorde, da imamo četiri miliona kao što ovi pišu kad naprave koncert na Ušću“.

Čitav razgovor s novosadskim kantautorom pogledajte OVDJE.
 
6
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.