9.4.2018. 17:44
0
Boki 13: Od showmana u ženskoj odjeći, do biznismena i vlasnika TV kuće
Makedonija je nedavno dobila novu TV stanicu. Riječ je o 1TV koju je osnovala kuća BMJ media group na čijem je čelu Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13.
Njega smo svojevremeno upoznali kroz emisije Ognjena Amidžića i učešće u reality show programima kada je na sebe pažnju skretao oblačenjem ženske garderobe, silikonskim usnama i skandaloznim ponašanjem.

Bio je aktuelan par godina, snimio je album, imao emisiju na TV Pinku, a onda se povukao iz medija.
Već neko vrijeme nije gojazan kao što je bio dok se pojavljivao u medijima, a sada je otvorio i svoju TV kuću.

Makedonskima je 1TV predstavljena kao TV kuća koja će sadržati emisije iz oblasti politike, ekonomije i šou biznisa, uz bogat serijski i filmski program.

Svoju emisiju imaće i pjevačica Tijana Dapčević, prenosi CDM.

(Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.