24.10.2019. 17:47
0
Sarah Jessica Parker: Carrie Bradshaw izmislila sve svoje prijateljice
Glumica Sarah Jessica Parker, ispričala je kako bi ona željela da izgleda nova sezona serije “Seks i grad” koja joj je donijela globalnu slavu.

Jessica je predložila da se u novoj sezoni otkrije da je Keri svoje najbolje prijateljice Samanthu, Mirandu i Charlotte ustvari izmislila i da one ne postoje.

“Razmislite, Carrie je neko ko jednom nedjeljno objavljuje priče, ona je pripovjedač, šta ako je do sada serija išla po njenim pričama koje su izmišljene, svijet u kom bi volela da živi, a da se sada prikaže njen stvarni život”, rekla je Sarah.

U prilog svojoj ideji dodala je i da su Kerine najbolje drugarice imale slične probleme kao i teme o kojima je ona pisala u svojim kolumnama.

“Podsjetimo se da je jedini put kada Keri nije pisala svoje priče bilo je kada je otputovala u Pariz, zar ne? Ostavila je kompjuter koji je bio jedini ‘kanal’ kroz koji je publika znala za Mirandu, Samantu i Charlotte”, rekla je glumica za portal News.

Pored ovoga možemo dotati i da serija  ima nekoliko elemenata koje teško da mogu da se dese u “stvarnom životu”, kao na primjer da neko ko piše jednom nedjeljno kolumnu može sebi da priušti stan u New Yorku, kao i orman pun skupocjenih cipela, tako da Sarahina ideja i nije toliko neobična, a Carrie je možda bolji pisac nego što smo mislili.

Serija koja je pratila priče četiri najbolje dugarice njihove ljubavne, poslovne, kao i međusobe odnose i probleme do sada je imala šest sezona koje su se prikazivale u periodu od 1998. do 2004. godine, a zatim su izašla i dva filma 2008. i 2010. godine.

Čini se da nastavka priče o ovoj četvorci neće biti, bar ne u skorije vrijeme, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.