12.3.2020. 23:00
0
"Simpsonovi" predvidjeli virus, ali i samoizolaciju Toma Hanksa
Fanovi Toma Hanksa širom svijeta veoma dramatično su prihvatili informaciju da je glumac, kao i njegova žena, zaražen koronom. Kako nema ko o tome danas ne priča, tako je u jednom trenutku isplivao i djelić iz dugometražnog crtanog filma "Simpsonovi" kao dokaz da su, još jednom, "predvideli šok vijesti".

"Ako me vidite, ostavite me", izgovorio je crtani Tom Henks 2007, pa se samoizolovao, a o tome sada bruje svi.


"Simpsonovi" ne samo da su navodno predvideli izbijanje virusa, već su i ponudili rješenje u obliku ogromne kupole koju je jednom prilikom postavila Agencija za zaštitu životne sredine.

Inače, ova crtana serija do sada je, kako se navodi, predvidjela brojne velike događaje - od izbora predsjednika Trampa, prepirke sa mašinom za glasanje u SAD-u, te krize ebole 2014-2016. godine. 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.