25.12.2022. 18:52
0
Massimo u intervjuu otkrio zašto nije religiozan, odgovor nasmijao voditelja
Massimo Savić prije dvije je godine tokom gostovanja za N1 govorio o svojoj religioznosti, odnosno otkrio je tom prilikom da nije religiozan iako je odgajan katolički, a objasnio je i zašto. Muzičar se prisjetio svog djetinjstva i naveo kako je bio ministrant sve do 17. godine.

Bio sam ministrant sve dok moj prijatelj Ivica i ja nismo postali preneozbiljni iza oltara pa smo vukli don Marija za halju i tako dalje. Ne, nisam religiozan jer sam dosta informacija doznao - objasnio je Massimo i nasmijao voditelja Petra Štefanića koji je zaključio kako mu je pjevač dao dobar odgovor.



Podsjetimo, Massimo je preminuo nakon kratke borbe s rakom. Vijest o njegovoj smrti podijelile su njegove supruga i kćerka, a mnogi su ostali iznenađeni odlaskom velikana s obzirom na to da se u javnosti ništa nije znalo o njegovoj bolesti.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.