11.4.2016. 20:00
0
"Na kraju mozga mi je uvijek taj Rogerov rekord od 17 Grand Slam titula"
Novak Đoković je nedavno postao igrač koji je osvojio najviše turnira serije Masters 1000 od bilo kojeg tenisera ikada.

Piše: Haris Ahbabović

Sutra počinje svoj put na Mastersu u Monte Carlu, a nakon što je preskočio Miami, na teren se vraća i nekadašnji broj jedan, Roger Federer.

- Naravno da mi na kraju mozga uvijek stoji taj Rogerov rekord od 17 Grand Slamova, ali mi to nije glavna motivacija. Najviše zbog toga što to može da mi odvlači pažnju, a to mi nije potrebno u ovom momentu - istakao je Đoković pred novi turnir i dodao:

- Privilegija je što mogu da budem u historijskim knjigama sporta koji mi je dao toliko mnogo, to mi služi kao velika motivacija prije svakog velikog meča, velikog turnira. Kako prolazi karijera i kako pravim uspjehe, pogotovo u posljednje dvije godine, to imam više šansi da obaram rekorde - rekao je Đoković.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.