17.7.2016. 12:09
0
Davis Cup: BiH povela sa 2:1 protiv Turske
Teniseri selekcije BiH danas su u Bihaću savladali Tursku u meču parova koji se igrao u okviru drugog kola Davis Cupa Druge grupe Euroafričke zone i povela ukupnim rezultatom 2:1.

Za par selekcije BiH danas su igrali Mirza Bašić i Tomislav Brkić koji su slavili pobjedu rezultatom 3:0 u setovima protiv turskog para Tuna Altuna i Cem Ilkel. 

Rezultat po setovima glasio je 6:2, 6:4 i 6:1 u korist BiH, a riječ je o meču koji je jučer odgođen zbog kiše. 

Bh. par je dominirao tokom cijelog meča i stekao prednost pred naredne mečeve u kojima će u konkurenciji singlova snage odmjeriti Damir Džumhur protiv Marsela Ilhana i Bašić protiv Ilkela. 

Ranije je Džumhur sa 3:1 u setovima pobijedio Ilkela, a Bašić izgubio rezultatom 2:3 od Ilhana. 

(Anadolu Agency) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.