21.5.2017. 20:05
1
Novak Đoković imenovao Andrea Agassija kao novog trenera!
Nakon što je prije nekoliko dana raskinuo saradnju sa dugogodišnjim trenerom Marijanom Vajdom kako prenose agencije, drugi teniser svijeta je za novog trenera odabrao legendarnog Andrea Agassija.


-  Sa Agassijem ću biti već na Roland Garrosu. Neće ostati cijeli turnir u Parizu... Čuli smo se telefonom da se upoznamo, on je sjajan i kao osoba, i može da utiče na mene. Prihvatio je da radimo zajedno, razumije igru i cijeni porodične vrednosti - rekao je Novak.

Podsjećamo, Đoković se nalazi u rezultatskoj krizi već duži period, a danas je poražen u finalu Mastersa u Rimu od talentovanog Aleksandra Zvereva rezultatom 2:0 u setovima, piše Avaz.

(Amila Alijagić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.