11.6.2018. 21:45
0
Đoković ne pravi pauzu, igra na travi
Novak Đoković neće praviti pauzu poslije Roland Garrosa, već će igrati turnire na travi, najprije u Queensu.

Srpski teniser je nakon poraza od Cecchinata na pariškoj šljaci najavio mogući odmor i svojevrsnu pripremu za takmičenja na betonu.

“Trava je veoma specifična podloga, najrjeđa na Touru. Stoga sam sretan što ću imati priliku da se takmičim na ovako snažnom turniru, koji bi trebalo da bude sjajna priprema za Wimbledon”, izjavio je Đoković.

Pored njega, u Queensu će između ostalih zaigrati Grigor Dimitrov i Marin Čilić, dok je učešće Rafaela Nadala pod znakom pitanja, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.