30.6.2019. 20:19
0
Ivanišević o saradnji sa Đokovićem: Veliko priznanje za mene
Goran Ivanišević kaže da mu je velika čast što je postao dio stručnog štaba Novaka Đokovića i nada se da će saradnja potrajati.

Dan uoči početka Wimbledona, Ivanišević je bio na Novakovom treningu na Aorangi parku i postalo je jasno da je došlo do saradnje.

“Neobično je sve to, malo nenadan poziv došao je prije nekoliko dana. Malo sam se iznenadio, putovao sam za Švedsku, Nole je hteo da dođem i ranije, ali imao sam ‘senior tour’ još ranije dogovoren. Došao sam jutros na prvi trening – nažalost, izgleda da ću moći da budem tu samo prve nedjelje jer opet imam obaveze. Pokušavam da ih odložim, mada je toliko toga… Ipak, kada te zove jedan Novak Đoković, dosta se toga stavi sa strane“, kaže Ivanišević i dodaje:

“Velika stvar, to je veliko priznanje za mene kao trenera jer ne bira on bilo koga niti po tome jesi li mu drag ili ne. Ako možeš da pomogneš, izabere te i drago mi je što su odabrali mene i što je Marjan (Vajda) saglasan sa time. Super je bilo na prvom treningu, nadamo se da će ta saradnja potrajati“.

Ivanišević je kao igrač osvojio Wimbledon 2001. godine, a do sada je radio kao trener sa Marinom ČilićemTomaš Berdychom i Milošem Raonićem, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.