15.8.2019. 9:35
0
Kad je Kyrgios na terenu, zabava je zagarantovana: Uzeo pauzu za WC, a onda razbio dva reketa
Nick Kyrgios nastavlja sa svojim nevjerovatim ponašanjem, a ovaj put se mnogo toga moglo vidjeti na meču protiv Karena Khachanova.

Piše: Haris Ahbabović

Oni su se sastali na Mastersu u Cincinnatiju, a meč je sudio Fergus Murphy s kojim je Australac već ranije imao nekoliko okršaja.

Naime, Kyrgios ga je prije 15-ak dana nazvao "krompirom sa rukama i nogama". Nakon što je poveo 5:4 Krygios je otišao na klupu te počeo vrijeđati Murphyja.

"Brate, ovo je smiješno šta radiš. Ja promašim lopticu i ti mi počneš mjeriti vrijeme od tog trenutka. Ako Nadal bude odigrao ijednom ovako brzo, ja ću se penzionisati. Pokaži mi snimak Nadala da igra ovako brzo, nikada više neću ništa reći. Ali, garantujem ti da takav snimak ne postoji. Ovo je sra**", rekao je Kyrgios.

Zanimljiva scena viđena je nešto kasnije kada je Kyrgios tražio pauzu da ode u WC, ali je sa sobom ponio dva reketa, koja je razbio u hodniku, potom se hladnokrvo vratio na teren.

Nick Kyrgios je na kraju izgubio meč.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.