12.11.2019. 13:38
0
Nadal poludio kad je čuo pitanje o braku: Je li se ti šališ? Da li je moguće da si me ovo pitao?!
Rafael Nadal je poražen od Aleksandera Zvereva u prvom meču grupne faze završnog Mastersa.

Na press konferenciji nakon meča Nadala je iz takta izbacilo kada ga je novinar pitao o njegovoj želji i razmišljanju o tenisu nakon braka, te koliko je to utjecalo na njega.

''Iskreno, da li ste me zaista pitali ovo? Je li ovo šala ili ozbiljno pitanje? Ozbiljno?! Veoma sam iznenađen da me pitate ovo nakon što sam sa istom djevojkom 15 godina i imam stabilan i normalan život. Nema nikakve veze da li stavite prsten na prst ili ne. To je u mojoj ličnosti tako. Možda je za vas drugačije. Koliko ste vi sa vašom ženom dugo?''

Novinar je na to odgovorio 30 godina, na šta je Nadal uzvratio.

''A prije toga? Možda niste sigurni, zato me pitate'', rekao je Nadal, nakon čega su svi u sali počeli da se smiju.

Rafa je bio izuzetno iznerviran ovim pitanjem, pa je konferenciju završio "Hajde da se prebacimo na španski, jer ovo je sra*e"


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.