22.6.2020. 14:25
0
Meč Đokovića i Džumhura u Sarajevu na pragu da bude otkazan?!
Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur u posljednjih nekoliko dana nije bio u kontaktu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovom, koji je potvrdio da je zaražen koronavirusom.

Džumhur ne osjeća nikakve simptome i trenira normalno i redovno, a preporuka epidemiologa je da se ne mora testirati ukoliko nema simptoma.

S druge strane, PR tim Novaka Đokovića saopštio je da su testirane 22 osobe u Zadru, koje su bile u kontaktu s Dimitrovom, te da je njih 19 negativno a tri pozitivno i to kondicioni trener bugarskog tenisera, zatim Borna Čorić i kondicioni trener Novaka Đokovića.

Među negativnim je i brat Novaka Đokovića, Đorđe.

Cijela ekspedicija i tim Novaka Đokovića danas se vraća iz Zadra za Beograd, gdje će se donijeti odluka o tome da li će srpski teniser biti testiran ili ne.

Do ovog trenutka nije bilo upitno održavanje egzibicije u Sarajevu, a odluka o putovanju u Banju Luku i Sarajevo, bit će donsena tek sutra nakon što se Đoković testira na koronu. On će to uraditi danas po dolasku u Beograd, a rezultate će saopštiti vjerovatno kasno navečer ili čak sutra.

Džumhur čeka konačnu odluku, a ukoliko bude potrebno da se testira, to će i uraditi.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.