7.9.2020. 14:15
0
Ko je sutkinja zbog koje je Novak Đoković izbačen sa US Opena
Prvi teniser svijeta, Novak Đoković, diskvalifikovan je s US Opena, jer je u finišu prvog seta osmine finala protiv Pabla Carrena Buste slučajno pogodio linijsku sutkinju lopticom u vrat.

Piše: Haris Ahbabović

Sutkinja se potom gušila nekoliko sekundi, a nakon vjećanja sudija i organizatora, odlučeno je da Đoković bude diskvalifikovan sa US Opena.

Američki mediji su otrkili identitet sutkinje zbog koje je Đoković izbačen sa turnira, a riječ je o Amerikanki Lauri Clark. Ona je dugogodišnji linijski sudija na ATP touru.

Na osnovu njenih postova na društvenim mrežama, može se zaključiti da uživa u putovanjima i konzumiranju skupih alkoholnih pića. Ono što je posebno interesantno je da je Clark jednom posjetila i susjednu Hrvatsku.

Bila je oduševljena prirodnim ljepotama te zemlje, a impresije je podijelila i sa pratiocima na Twitteru.

- Hrvatska je bomba za sve fanove Igre prijestolja - napisala je Clark.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.