3.10.2021. 17:46
0
Arina Sabalenka odustala od Indijan Velsa
Druga teniserka svijeta Arina Sabalenka neće nastupiti na Indijan Velsu koji počinje sutra. Bjeloruskinja je, naime, saopštila da je pozitivina na COVID-19, prenose regionalni mediji.

“Pozitivna sam i ne mogu da se takmičim. Počela sam izolaciju i ostaću tu dok mi doktori ne kažu da je gotovo”, objavila je 23-godišnja Sabalenka. Trebalo je da bude prva kosturašica na Indijan Velsu, nakon što je od turnira odustala i Ashli Barti, piše CdM.

Odustajanje Sabalenke je još jedan udarac za turnir. Nema ni Novaka Đokovića, pobjednice iz 2018. Naomi Osake, kao ni Srene Vilijams. Sabalenka se već plasirala na WTA završnicu na kojoj će se u novembru okupiti osam najboljih teniserki.


(Amer Mujezinović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.