10.1.2022. 10:20
0
Rafael Nadal poručio: Volio bih da Đoković ne bude na Australian openu
Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković dobio je Vladu Australije pred Federalnim i porodičnim sudom u Melburnu, međutim, advokat ministra unutrašnjih poslova za imigracije istakao je na kraju suđenja da on ima diskreciono pravo da ponovo ukine vizu Novaku Đokoviću na osnovu "prijetnje po javno zdravlje".

I dok u Melbournu traje drama jer Đokoviću prijeti novo privođenje i deportacija iz zemlje, i dalje stižu reakcije na ovaj slučaj.

Ponovo se oglasio Rafael Nadal koji je za španske medije izjavio:

- Sportski, draže mi bilo da Đoković ne bude na Australian openu, ali sud je rekao svoje, a ja poštujem odluku suda, rekao je Nadal.

Španac je nedavno također komentarisao privođenje Đokovića u Melburnu.

- Svijet je dovoljno patio. Vakcinišite se. Da želi, Novak bi bez problema igrao ovdje u Australiji. On sam odlučuje. Svatko je slobodan donijeti svoje odluke, ali onda postoje i neke posljedice, zar ne?, rekao je Španac.

(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.