16.1.2022. 8:45
0
Oglasio se Novak Đoković: Izuzetno sam razočaran presudom
Nakon što je Sud u Australiji odlučio da deportuje Novaka Đokovića, najboljeg svjetskog tenisera, on se kratkom izjavom oglasio za The Age.

- Želio bih da dam kratku izjavu da se osvrnem na epilog današnjeg ročišta u Sudu. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, prije nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga. Izuzetno sam razočaran presudom - rekao je Novak Đoković, prenosi The Age.

Đokovića deportuju nakon što je izgubio spor protiv Australije tako da neće nastupiti na Australian Openu. Žalba Novaka Đokovića nije prihvaćena i on će morati da napusti zemlju.

Podsjetimo, srbijanski teniser je ponovo pratio saslušanje u noći između subote i nedjelje po bh. vremenu, i to pred pred tročlanim sudijskim vijećem, koje je predvodio glavni sudija Džejms Alsop.

(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.