17.1.2022. 9:11
0
Novak Đoković stigao u Dubai, slikao se s navijačima
Novak ?oković je stigao rano jutros u Dubai nakon što je njegova deportacija iz Australije, zbog obavezne vakcinacije protiv kovida-19, ugasila nade svjetskog tenisera broj jedan da će odbraniti titulu na Australijan openu, javlja agencija AP.

Avion kompanije "Emirejts" sa Ðokovićem sletio je u Dubai iz Melburna poslije 13 i po sati leta. Novak je fotografisan na međunarodnom aerodromu u Dubaiju, a Rojters javlja da je najbolji teniser svijeta pravio selfije s navijačima na aerodromu, prenosi novinska agencija Tanjug.


"Hej, druže, izvini zbog onoga što se dogodilo", rekao je jedan čovjek dok je spuštao masku za lice da bi napravio fotografiju sa Ðokovićem, koji je zadržao svoju masku dok je čekao odmah pored vazdušnog mosta da njegova pratnja izađe iz aviona.  

Dok su njegov trener Goran Ivanišević i još dvojica u njegovoj pratnji sjedili u biznis klasi, Ðokoviću je omogućena privatnost prve klase za noćni let "Emirejtsa" koji traje 14 sati, prenosi Tanjug.


Ðoković je po izlasku iz aviona stajao sam, nosio je tenisku torbu i držao pasoš, dok je čekao da njegova tri saputnika izađu iz aviona. Nije odmah bilo jasno kuda Ðoković planira dalje putovanje, navodi agencija AP.  


(Amer Mujezinović) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.