30.1.2022. 15:36
6
Novinarka N1 televizije 'spustila' Noletu: Dok Nadal dominira, Đoković liže istu kašiku sa 200 ljudi
Nevjerojatno, cijepljeni Španac Nadal je protutnjao pored Berrettinija i upravo se plasirao u svoje šesto finale Australian Opena pa mu sada samo pobjeda nedostaje do 21. Grand Slam trofeja. A u međuvremenu, Novak Đoković liže istu kašiku s 200 ljudi.

Poručila je to novinarka regionalne N1 televizije Ika Ferrer Gotić nakon što je prvi svjetski reket snimljen na svetoj misi u Hramu Svetog Save dok je pričest primio iz iste kašike sa stotinama ostalih okupljenih.

Image


Novinarka koja je prozvala tenisera na kraju je izbrisala tvit jer je prema njezinim riječima primila brojne prijeteće poruke.

"Upravo sam bila prisiljena izbrisati tvit o Novaku Đokoviću i njegovim neodgovornim Covid ponašanjima. Nikada me nitko ni na što nije prisilio. Ali, i te kako imam obzira prema činjenici da sam dobila 100 prijetećih poruka u roku od 30 minuta i to povodom "novog genocida protiv moje djece". Jeste li vi, ljudi, normalni? Đokoviću, kontroliraj svoje navijače!", napisala je u novom tvitu.

Snimku Đokovića kako jede iz kašike koju mu daje patrijarh Porfirije iz koje su pričest uzeli i svi ostali, objavio je Stefan Šarić, vikarni vladika patrijarha Srpske pravoslavne crkve (SPC).

Đoković nije mogao nastupiti na prvom Grand Slam turniru sezone jer se nije cijepio protiv Covida-19.

Podsjetimo Nadal je danas u maratonskom finalu savladao Medvedeva i osvojio svoju 21. Grand slem titulu.

NadalTEnis
6
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.