6.7.2022. 10:51
0
Twitteraši tvrde: Đoković udahnuo zrak iz Visokog i preokrenuo rezultat?
Kolumnista iz Londona pokrenuo je debatu na društvenim mrežama.

Sa terena u Wimbledonu stiže nam snimak Novaka Đokovića koji pokušava da udahne iz plastične boce.

I would very much like to know what was in this bottle. It certainly wasn’t liquid, and he gestured to his coach before inhaling it. Very odd. pic.twitter.com/bBG62BOMFh

Nakon toga je na Twitteru osvanula konstatacija Damiena Raleya koji kaže da bi volio da zna šta je u flašici jer djeluje kao da nije u pitanju tečnost, a i konsultovao se s trenerom prije nego što je iz nje udahnuo. Vrlo čudno.

I dok jedni pišu da je u pitanju lijek koji, kad se udahne, otvara disajne puteve, što Đokoviću svakako znači na terenu, pojedini u svemu vide nešto sasvim drugo. I tako je sve otišlo prilično daleko od tenisa.

Kažu kako je moguće da su u pitanju i proteini graška, kefir, kozje mlijeko… Ali slažu se svi da Nole zapravo koristi vrlo čudan inhalator.

Neki Twitteraši Ističu i kako je u flašici zapravo vazduh iz okoline piramida u Visokom, mjestu u Bosni i Hercegovini u kome Novak voli da potraži mir i regeneraciju.

Đoković je kao što je poznato redovan gost u Visokom.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.