10.7.2022. 15:16
1
Muftija Jusufspahić poželio Đokoviću da osvoji Wimledon: Volio bih da nas naš Nole za Bajram obraduje Wimbledon trofejem
Najbolji srbijanski teniser, Novak Đoković danas u duelu protiv Nick Kyrgios juri novi naslov Wimbledonu, gdje ima priliku osvojiti svoju 21. Grend slem titulu.

Bit će to daleko od lakog posla znajući karakter i umijeće borbenog Australijanca, koji protiv Novaka ima pozitivan skor, pošto je slavio na oba dosadašnja međusobna susreta.

To će naravno biti i motiv više Đokovića, kojem podrška stiže sa svih strana.

Tako se pred početak finala oglasio i Muftija beogradski, Muhamed Jusufspahić, koji je poželio da Đoković osvoji trofej na "All England Clubu".

- Volio bih da nas naš Nole za Bajram obraduje Wimbledon trofejem, napisao je prečasni Muftija i pokupio brojne pozitivne reakcije na Tviteru.


(Admir O.)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.