13.7.2022. 15:44
0
Mesa ni na vidiku: Otkriveno šta je danas Đoković jeo u Visokom
FOTO: ilustracija
Srbijanski teniser Novak Đoković boravi danas u Visokom, gdje prisustvuje svečanom otvaranju regionalnog teniskog centra u parku "Ravne 2".

Kuharica Mirsada Ganibegović  je bila zadužena za današnje pripremanje obroka slavnom teniseru.

- Znam da ima specijalnu ishranu. Spremili smo mu vegeterijanski program. Mi smo inače tradicionalna kuhinja, ali za ovakve prilike imamo humus, falafele, uštipke od heljde, salate, sireve i povrće.

Nije prvi put kod nas, bio je i prošle godine, iako nisko znali da će sada doći.

Ovakav spektakl i dolazak zvijezde poput Đokovića znači mnogo za BiH, o Visokom i da ne pričam. Ovo je događaj godine - rekla je Mirsada Ganibegović, glavna kuharica tradicionalne kuhinje u kojoj je Đoković jeo prije meča u Visokom.

Podsjećamo, u 16 sati Novak Đoković će igrati prijateljski meč, a osim njega tu su još i teniseri Aljaž Bedene i Aldin Šetkić te Ivan Dodig, a program je počeo u 10 sati duelima teniskih kadetskih reprezentacija BiH, Italije, Slovenije, Srbije, Hrvatske i Sjeverne Makedonije, prenosi avaz.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.