9.8.2022. 16:29
0
Serena Williams najavila da napušta tenis: Vrijeme je da krenem u drugom smijeru
Serena Williams je najavila da će oprostoti od tenisa nakon ovogodišnjeg US Opena kako bi se fokusirala na “druge stvari koje su mi važne”.

U članku u Vogueu, 23-struka pobjednica grend slem turnira rekla je da je, iako će pokušati da pobijedi na US Openu, vrijeme da krene “u drugom smjeru”.

“Dođe trenutak u životu kada moramo da odlučimo da krenemo u drugom pravcu”, objavila je Williams na Instagramu uz svoju sliku na naslovnoj strani Voguea sa naslovom: “Serenin zbogom… Užasna sam na rastancima .’

“Uvijek je teško to vrijeme kada nešto toliko voliš. Bože moj, da li ja uživam u tenisu. Ali sada je počelo odbrojavanje. Moram da se fokusiram na to da budem mama, svoje duhovne ciljeve i konačno da otkrijem drugačiju, ali samo uzbudljivu Serenu. Uživat ću u ovih narednih nekoliko sedmica.”

Objava dolazi dan nakon što je 40-godišnjakinja pobijedila u svom prvom pojedinačnom meču u 430 dana.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.