17.8.2022. 15:10
0
Poznati teniser optužen za porodično nasilje

Gruzijski teniser Nikoloz Basovašvili, trenutno 34. igrač svijeta, susreće se sa ozbiljnim otpužbama bivše supruge. Tridesetogodišnjak je u ponedjeljak eliminisan na startu Mastersa u Sinsinatiju od Donalda Mekenzija (6:0, 6:1) za 53 minuta igre, a od prvog poena bilo je vidljivo da Gruzin nije u meču i da je mislima ko zna gdje.

Ubrzo je postao poznat i razlog njegovog katastrofalnog izdanja… Protiv Basališvilija je u toku sudski proces u Tbilisiju, a teniser je optužen, između ostalog, za porodično nasilje. Gruzin je, podsjetimo, u maju 2020. godine bio uhapšen zbog fizičkog nasilja nad bivšom suprugom Nelom Dorokašvili, ali je pušten uz kauciju.

- Tokom vjenčanja saznala sam da se viđa sa drugom osobom. Na dan venčanja žena treba da bude sretna, a ja sam bila vrlo nesretna. Izuzetno mi je teško o tome da pričam - istakla je Dorokašvili u utorak, a prenosi portal radiotavisupleba.ge.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.