6.1.2023. 21:00
0
Šokirala sve kada se penzionisala, sad na originalan način otkrila da je trudna
Bivša australijaska teniserka Asleigh Barty na originalan način objavila je da je trudna.

“Ova 2023. bi trebalo da bude najbolja godina do sada. Toliko smo uzbuđeni zbog nove avanture. Origi već zaštitnički čuva veliku sestru“, napisala je Barty na svom Instagram profilu, pored fotografije dječijih patika i svog psa.

Barty je svojevremeno bila prva teniserka svijeta, osvojila je Australian open prošle godine, a onda se sa samo 25 godina penzionisala.


Odlučila je da se posveti nekim drugim stvarima u životu, tenis je skoro i ne zanima, a voli da igra i kriket i golf. Prošlog jula se udala za svog dugogodišnjeg partnera Garyja Kisika.

“Oduvijek sam mislila da neće imati veoma dugu karijeru. Nije toliko voljela ovaj sport kao neke druge igračice i nije je pokretao novac“, rekla je prošle godine Barbara Schett o Ashleigh Barty, prenosi N1. 


(A.R.) 

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.