21.1.2023. 15:41
0
Jeleni Dokić suze u očima tokom intervjua sa Novakom Đokovićem
FOTO: Screenshot
Jelena Dokić i Novak Đoković imali su emotivan razgovor, nakon što se srpski teniser plasirao u osminu finala Australijan opena.
Jelena Dokić, proslavljena australijsko-srpska teniserka, intervjuiše pobjednike mečeva na Ozi openu, te je u subotu uveče, po australijskom vremenu, pričala sa Đokovićem.

Novak je na početku razgovora rekao da mu je drago što je vidi, poslije toliko dugo godina, nakon čega se bivša srpska teniserka prisjetila njihovog susreta iz 2006. godine, prenosi B92.

Đoković je tada prišao Dokićevoj, da je pita da li ga se sjeća, pošto su zajedno trenirali dvije godine ranije, na šta mu je Jelana odgovorila potvrdno, da se sjeća.

Ipak, slagala ga je, a sada mu je to i priznala.

Svi su se nasmijali, a Đoković je potom izjavio kako se ugledao na Jelenu, s obzirom da je bila velika zvijezda, i u tim trenucima nazirale su se suze u očima nekada četvrte teniserke svijeta.

Pogledajte.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.