21.10.2015. 20:22
1
Neda Ukraden se ponovo pravda zbog spornog selfieja sa pokojnom Usnijom Redžepovom
Nekoliko sedmice je prošlo od kada je Neda Ukraden objavila sporni selfie sa pokojnom pjevačicom Usnijom Redžepovom. Ukraden je i dalje na udaru korisnika društvenih mreža, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

"Ja sam neko ko na mržnju ne odgovora mržnjom. U svojoj pismenoj izjavi sam dovoljno rekla. Svima onima koji su u sebi imali toliko negativnog da su na taj način protumačili, ne mogu im pomoći.

"Izvukla sam mnoge pouke iz svega ovoga, vjerovatno me nećete više nikada vidjeti da nešto komentarišem. Osjećam se vrlo ugroženo. Jako sam mnogo ispaštala zadnjih 25 godina zlih jezika, od novinskih članaka do zlih ljudi, tako da nema potrebe ni za kakvim ispovijedanjem."

"To je bio samo oproštaj od kolegice i prijateljice koju znam 40 godina", zaključila je pjevačica.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.