2.2.2016. 17:13
1
Starleta iz Srbije osuđena na tri mjeseca: Krala gaćice, grudnjake i kostime
Kraljica silikona Tijana Đuričić osuđena je na tri mjeseca uslovne kazne zatvora zato što je prije pet godina uhvaćena u krađi sa drugaricom Danijelom D.
Njih dvije su tada u radnji donjeg veša ukrale gaćice, grudnjake, majice i kupaće kostime.

- Tijana je osuđena na uslovnu kaznu od tri mjeseca zatvora. Kazna se neće izvršiti ako za vreme provjeravanja od godinu dana ne učini neko krivično djelo - kaže izvor blizak organima reda i podsjeća:

- Ona je sa drugaricom uhvaćena na djelu u jednom prestoničkom tržnom centru 28. februara 2011. godine kada su pokušale da pobegnu sa ukradenom robom. One su prvo ušle u kabinu prodavnice, gdje su makazama sa stvari skidale sigurnosne osigurače, pri čemu su neke stvari oštetile, nakon čega su ih stavile u torbu. Po izlasku iz prodavnice oglasio se alarm, zbog čega ih je radnik prodavnice zadržao, pa su im po dolasku pripadnika MUP-a oduzete stvari uz potvrdu koju su potpisale. Među ukradenom robom bilo je sedam dijelova kupaćih kostima, tri majice, deset grudnjaka i nekoliko pari donjeg veša. Vrijednost ukradene robe procjenjena je na 31.270 dinara u tom trenutku - kaže naš izvor.

Stara srpska poslovica kaže „Ko laže, taj i krade“, pa je Tijana tada, bez obzira na navode iz tužbe, tvrdila da se krađa nikada nije dogodila.

- U šoku sam šta me pitate. To se nikada nije desilo, niti sam dobila bilo kakav sudski poziv. Prvo se o meni piše kao o prostitutki, a sada i ovo. Molim vas da provjerite informaciju - rekla je tada Tijana.

(Alo.rs/Alen Avdić)
 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.