23.4.2016. 19:59
0
"Ako te muškarac vara, onda je odlučio da smrša ili se brije svaki dan"
Suzana Mančić, poznata srbijanska voditeljica, nema problema sa samopouzdanjem, pa tako nikada nije brinula da li su joj muškarci vjerni ili ne.

Piše: Haris Ahbabović

Voditeljica tvrdi da muškarac neke stvari radi drugačije i da se ponaša drugačije kada ima drugu ženu pored sebe.

"Zavisi o čemu laže, ali kada je u pitanju prevara mušakarc će da smrša, brijat će se svaki dan, to su neke indikacije, ako je odjednom sav uširkan, nalickan i slično", rekla je Suzana. 

"Sigurno da su me varali, ali ja nikada nisam bila ljubmorna, nisam provjeravala gdje si bio. Možda mi je ta moja samouvjerenost davala štit. Smatram da ako neko hoće da bude sa mnom bit će, ako neće, pa taj će da hvata krivine", rekla je Suzana.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.