25.4.2016. 17:56
0
"Život u centru, skup automobil, odlazak u restoran... Za život mi mjesečno treba 2000 eura"
Bivša loto djevojka Suzana Mančić izazvala je pravu buru komentara svojom izjavom o svoti novca koji joj mjesečno treba za život.

Mančić je kazala da je riječ o 2000 eura. 

"Znam da je moja izjava izazvala negativne komentare, ali to je istina. Život u centru grada, skup automobil, odlazak u dobar restoran koštaju, a meni taj novac ne pada s neba. Tako učim i svoju djecu, da s neba pada samo kiša, a novac se mora zaraditi. Puno trošim na djecu, putovanja, izlazak u kafanu, na dobar koncert, sa sjedalom u prvom redu, a to ima svoju cijenu. Život je skup, a zdravlje najskuplje", rekla je Mančić za Alo.

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.