22.5.2016. 13:59
0
Predsjednik Srbije spreman da ostavi suprugu zbog misice?
Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić bio je, navodno, spreman da se razvede od supruge Dragice i da se oženi atraktivnom misicom, kojoj je posvećivao čak i ljubavne pjesme.

Porodičnu dramu u domu Nikolića potvrđuje upravo dama koja se našla u ovom ljubavnom trouglu - bivša mis Jugoslavije i novinarka Helena Mihić.

Ona za "Kurir" kaže da je od Nikolića dobila bračnu ponudu, ali da ga je te turbulentne 1993. godine ostavila zbog skromnog obrazovanja.

- Pričali su mi i da je Dragica pravila haos, ali ja s njom nisam imala ništa. Ona je bila domaćica u provinciji, šta sam ja mogla da imam sa njom. A njen Toma me je čak zaprosio i to preko telefona.
Rekla sam mu: "Hajde dobro, razmisliću". Trebalo je da se sutradan vidimo na slavi Vojislava Šešelja, ali nismo, jer sam doživela porodičnu tragediju. Poslije toga sam ga otkačila - prisjeća se Helena koja kaže da je Tomislav Nikolić to teško podnio. Iako mu je uzvraćala samo prijateljstvom, priznaje da je s Nikolićem, tadašnjim zamjenikom predsjednika SRS dijelila stan. 



 - On je bi ludo zaljubljen u mene, pisao mi je pesme i svi u SRS su znali za to. Stanovali smo zajedno i imala sam ključeve od tog njegovog službenog stana u centru, ali to je bilo vrijeme krize, nema goriva, a mi jurimo s revije na reviju. Sjećam se da je meni i manekenima Toma ujutru kuvao čaj i spremao doručak, pa nam je čak ostavljao džeparac na televizoru - ispričala je ova novinarka, koja je dio svoje knjige upravo posvetila Nikoliću.

Saradnici predsjednika Srbije nisu bili dostupni za komentar o ovim novim detaljima iz Nikolićeve ranije faze u karijeri. 


Anesa Agović

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.