4.6.2016. 19:35
0
Srbijanski voditelj će biti uhapšen čim sleti na aerodrom u Beogradu?
Voditelj Vladimir Stanojević jučer se trebao pojaviti na Trećem osnovnom sudu gdje je trebao biti završen glavni pretres zbog optužbi da je pretukao bivšu suprugu Anu Mariju Žujović. Stanojević se nije pojavio pa je sud odlučio raspisati potjernicu.

Advokat Stanojevića je naveo da je voditelj već izvjesno vrijeme u Americi i da u Srbiju dolazi tek krajem godine.

- Sudija je bila šokirana činjenicom da se Vladimir nije pojavio na glavnom ročištu. Na pitanje sudije koji je razlog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, njegov advokat je naveo da je Vladimir odlučio da se dodatno školuje i da usavršava engleski jezik - kazao je izvor Blica.

Obrazloženje advokata za izostanak njegovog klijenta i činjenica da se neće pojaviti pred sudom sve do kraja godine iznenadilo je sve u sudnici.

- Istog trenutka sudija je riješila da podigne potjernicu, pa će tako Vladimir biti uhapšen čim bude sletio na aerodrom „Nikola Tesla“ - kaže izvor.

Tužilaštvo je u optužnom prijedlogu predložilo da Stanojević bude osuđen na osam mjeseci zatvora, dok je slučaj trebalo da bude zatvoren na jučerašnjem glavnom ročištu.

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.