29.11.2016. 22:47
1
Milan Popović: Severina je nestala, mjesec dana nije došla po dijete
Nakon što je hrvatska pjevačica Severina Kojić nestala iz javnosti, oglasio se i njen bivši zaručnik Milan Popović, tvrdeći da mjesec dana nije čuo ništa o njoj.

“Dijete nije vodila u vrtić niti ga preuzimala iz vrtića više od mjesec dana, otkazala je koncerte, na moje SMS poruke ne odgovara”, rekao je Milan Popović za “RTL“…

Severina je prije mjesec dana objavila da se iz javnosti povlači zbog operacije glasnica, a otada na društvenim mrežama objavljuje samo stare fotografije.

“Kada sam povezao više činjenica, shvatio sam da je jednostavno majka našeg sina – nestala”, dodao je.

Zbog toga je sina Aleksandra zadržao kod sebe, jer ga nije želio predati nekom trećem.

Pri tom sam sve vrijeme obavještavao majku gdje smo i predlagao joj da sam lično u svakom trenutku može da dođe kod njega”, ispričao je.

Sinoć je ipak sina predao baki, a sljedeće jutro je proveo na zagrebačkoj policiji, jer su ga Severinini opunomoćenici prije deset dana tužili da je laički rečeno oteo dijete. Cijelo vrijeme, trudi, putem institucija je pokušao riješiti situaciju.

“Sve radnje koje nam stoje na raspolaganju. Znači, zahtjev za privremenom mjerom po kojoj se dijete dodjeljuje da živi kod mene privremeno dok se majka ne pojavi ili dok se situacija ne riješi. Tromi sistem jednostavno još uvijek nije uzeo to ni u razmatranje”, rekao je.

Severina nije željela razgovarati o ovoj temi, a njen menadžer Tomica Petrović odgovorio je da Severina nema namjeru raspravljati s Milanom preko medija.

“Nakon što ga je Severina ostavila, on joj se prijetio da će je uništiti i da će u medije davati svakakve laži kako bi je diskreditirao i kao majku i kao osobu. Milan Popović je protiv Severine i njenih bližnjih podigao 30-ak tužbi i sve ih je izgubio, a sve to radi kako bi Severini oduzeo dijete. Broj tužbi se povećao pogotovo nakon što se Severina udala što i dalje dokazuje da mu nikad nije bilo stalo do interesa djeteta”, rekao je.

(Merima Druškić)

Severina
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.