17.12.2016. 18:34
0
Rada ima ljubomornog dečka: Haris mi je zabranio miniće
Srbijanska pjevačica Rada Manojlović je priznala da je njen dečko Haris Berković bolesno ljubomoran kada nije u njenoj blizini, zbog čega joj je uveo nova pravila kojih se ona striktno pridržava.

Haris je krajem novembra otišao na veliku turneju po Americi, a Rada je ostala u Srbiji. Naravno, zgodna pjevačica poznata je po provokativnom oblačenju, voli to i njen dečko, ali samo kad joj je blizu. A pošto nije, nema više kratkih haljinica. U to smo se uvjerili na nekoliko snimanja u posljednje vrijeme na koje je Manojlovićeva došla zakopčana do grla.

Na proslavi novogodišnjeg programa za TV “DM SAT” kod Dragane Mirković u Požarevcu obukla je dugu haljinu, a na snimanje na TV Pink došla je u pantalonama i sakou.

“Morala sam da se zakopčam do grla, Haris mi je zabranio kratke i uske haljine dok nije tu. Ja sam dobra i pridržavam se dogovora (smijeh). Mada, i u ovome mi je baš prijatno i ležerno, a ujedno je i se*si“, rekla je srbijanska folkerka za “Kurir” na konstataciju novinara da je jedva prepoznaju tako obučenu.

Za razliku od Berkovića, ona njemu nije postavila nikakve zabrane, kaže da se svakodnevno čuju i gledaju preko Skypea i da apsolutno vjeruju jedno drugom.


(Kurir/Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.