30.12.2016. 19:39
0
Sukob Milice Pavlović i Snežane Đurišić: Nisam ja sad počela da pjevam, nego vi tek sad čujete
Kolegice i pjevačice Snežana Đurišić i Milica Pavlović sukobile su se na snimanju jedne emisije zbog pjevanja mlade pjevačice, prenose beogradski mediji.

Piše: Haris Ahbabović

"Milica je bila na snimanju emisije Zvezde Granda koja će se tek emitovati. Pred kraj snimanja ona je izvela jednu od svojih pjesama sa novog albuma, koji je već osvojio srca publike. Kada je završila sa nastupom, Saša Popović je rekao da je bila odlična, ali i prokomentarisao da ovoga puta nije provokativno obučena. Na to se brže bolje nadovezala Snežana koja je rekla 'Milice, ti si konačno počela da pjevaš'. Ova izjava je iznervirala mladu pjevačicu, pa je uzela mikrofon od Saše i poručil starijoj koleginici 'Nisam ja sad počela da pjevam, nego vi tek sad čujete", rekao je izvor koji je bio na licu mjesta.

"Popović je shvatio da bi ove čarke mogle da prerastu u veći sukob, pa je preuzeo stvar u svoje ruke. Nasmijao se, a zatim nastavio sa odjavom emisije kao da se ništa nije desilo. Milica ne zna šta Snežana ima protiv nje, jer ovo nije prvi put da je proziva za pjevanje. Ipak, po završetku emisije, ona se pozdravila sa svima i otišla iz studija - tvrdi izvor za Alo.rs.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.