22.10.2017. 18:20
5
Milica Pavlović progovorila o neprijatnoj sceni
Milica Pavlović otkrila je šta joj se dogodilo samo nekoliko trenutaka prije nego što je nedavno stupila na scenu.

Ljudi će misliti da nemam novac da kupim garderobu, a treba da pjevam istu pjesmu na plejbek. Ja sam iskreno željela da izbjegnem ovaj plejbek i ne odem, ali čovjek je samo prišao i svukao me sa scene. To nije okej - rekla je Milica. 

Pjevačica je progovorila i o saradnji sa Anom Bekutom. - Ona je naša velika zvijezda i izvanredan čovjek, kao i dama. Do sada mi je pružila savjete kojih se i danas sjetim i jedva čekam da se pojavim sa njom na bini - rekla je Milica, prenosi Avaz.


(Admir Oručević)

 
5
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.