20.12.2017. 9:25
1
Momak od Katarine Grujić se posvađao sa gostima lokala, a onda je jedan od njih izvadio pištolj i uperio ga prema Katarini i Kosti
Katarini Grujić, srbijanskoj pjevačici, i njenom dečku Kosti Obradoviću nepoznati momci prijetili su pištoljima u noći između četvrtka i petka u restoranu u Beogradu, prenosi danas beogradski Kurir.

Momak od pjevačice se posvađao sa momcima koji su sjedili za susjednim stolom, a pošto problem nisu uspjeli da riješe rečima izvadili su oružje.

"Kaća i Kosta su bili sa društvom u restoranu, a oko tri sata ujutru izbila je žestoka frka. Ti momci su nešto dobacivali Katarini i njen dečko je odlučio da se obračuna s njima. Počeo je da se svađa, a ona je bezuspješno pokušavala da ga smiri. Ona nije uspjela da ga obuzda, ali zato jesu ti momci. Izvadili su pištolj i uperili su ga ka njemu. Kaća je vrisnula od straha. Mnogo se uplašila, bila je blijeda kao krpa", priča izvor koji se zatekao na licu mjesta.

"Samo se taj pomahnitali mladić čuo u restoranu. Vikao je na Kostu, prijetio mu. Kaća je bila prestravljena. Taj revolveraš je bio sa nekim drugom, koji ga je na kraju obuzdao. Rekao mu je da skloni pištolj da neko ne bi neko zvao policiju. Čim je on spustio oružje, Kaćin dečko ga je prijavio i patrola je došla u kratkom roku", objašnjava izvor.

Kaća je u prvi mah negirala da se išta dogodilo. Kada su joj objasnili da su poznati svi detalji i da je priča potvrđena sa više strana, kratko je poručila:

"Meni je dosta u životu i skandala i problema i svega, i baš ne želim da se o takvim stvarima piše. I da jeste i da nije istina", prenosi Kurir.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.